Nog geen reacties

Jan Bakker wint Dutch in DCI scholarship!

Afgelopen weekend ontvingen we het bericht dat Jan Bakker, die momenteel in Amerika met Carolina Crown aan het touren is, een scholarship van $1,000.- van Dutch in DCI heeft gewonnen.

Dutch in DCI is een non-profit organisatie die de deelname van Nederlanders in Amerikaanse DCI corps stimuleert.  Per jaar worden door Dutch in DCI 3 scholarships van $1,000.- uitgereikt, en vanwege het grote aantal Amerikagangers zijn er dit jaar zelfs 4 scholarships uitgereikt. Jan is een van de gelukkigen die binnenkort een cheque in ontvangst mag nemen.

Onze felicitaties gaan uit naar onze Jan, maar natuurlijk ook naar de overige drie scholarship winnaars van 2012: Erwin de Jong (Con Spirito) – Colts (baritone), David Roes (Beatrix’) – Blue Stars (baritone) en Demy van der Jagt (Jubal) – Boston Crusaders (baritone).

Op dit moment staat Jan met Carolina Crown eerste in de DCI competitie. Op zijn blog kunnen we lezen dat hij het naar zijn zin heeft en geniet van zijn grote DCI avontuur. We zijn als Showband Marum trots dat Jan deze kans heeft gegrepen en het zo goed doet met zijn corps. Langs deze weg wensen we hem nog ontzettend veel succes voor zijn laatste weken met Carolina Crown!

Plaats een reactie