Nog geen reacties

Jaarlijkse bonnenboekjes actie weer van start

 

Na een mooie vakantie is het plezierig om net even wat meer met uw geld te kunnen. Voor inwoners uit de gemeente Marum is het dan goed om te weten dat er in oktober vele euro’s korting op hen liggen te wachten. Want de bonnenboekjes actie is weer terug! De actie begint op donderdag 2 september, wanneer leden van Showband Marum de boekjes deur aan deur verkopen in Marum en omgeving.

De bonnenboekjes zitten stampvol met kortingsbonnen voor zeer uiteenlopende producten die u kunt inleveren bij vele winkeliers in Marum. De bonnen zijn ook geldig tijdens de weekmarkt op vrijdag. Het aantal winkeliers dat aan de actie meedoet, is dit jaar flink gegroeid te opzichte van vorige jaren. De totale korting kan oplopen tot vele tientallen euro’s. Toch kost een bonnenboekje maar € 5,- per stuk.

Op donderdag 2 september aanstaande komen muzikanten van Showband Marum tussen 18:00 en 21:00 in Marum en omgeving bij de deur langs voor de verkoop van deze kortingsboekjes. Dit is de enige kans om de boekjes te kopen zonder daarvoor zelf de deur uit te hoeven. De boekjes zijn daarna verkrijgbaar op verschillende verkooppunten in Marum. De kortingsbonnen zijn vervolgens geldig in de gehele maand oktober, dus sla uw slag!

Plaats een reactie