Nog geen reacties

Intension tweede op grote Europese wedstrijd

Intension Winterguard is bij een Europese wedstrijd van Winter Guard International in Almere als tweede geëindigd in de Open Class. De groep, onderdeel van Showband Marum, moest concurrent The Pride uit Huizen voor zich laten. The Pride komt normaal gesproken uit in een hogere klasse. De juniorgroep van Intension werd in de Topsporthal in Almere verdienstelijk zesde in een veld van 23 deelnemers.
Intension liet in Almere twee goede shows zien. De internationale jury en het publiek waren onder de indruk van de show ‘The Unexpected Day’, die het verhaal vertelt van het gewone leven iets meer dan tien jaar geleden op 11 september 2011 in New York. In de show vertellen de leden hoe het leven van de Amerikanen na de aanslag op de Twin Towers in één keer op zijn kop zette.
Intension Junior heeft in de afgelopen weken veel gewerkt aan hun show ‘Contrast’ en dat bleef ook bij de jury niet onopgemerkt. Van de 23 deelnemers in de jeugdklasse werden ze zesde, een prachtige prestaties. Met de finale van het Nederlands Kampioenschap in zicht, kunnen de jonge dames zelfs nog wel voor een verrassing gaan zorgen.
Op zaterdag 17 maart vindt in Drachten de laatste voorronde voor het NK plaats. Intension is daar actief met drie groepen. Op 31 maart is in Eindhoven het Nederlands Kampioenschap, waarbij Intension als eerste en enige noordelijke groep een gooi mag doen naar de titel in de Open Class.

Plaats een reactie