Nog geen reacties

Intension in de race voor Sportteam van het Jaar!!

Intension Marum doet deze week mee aan Feestweek Marum. Het thema van de feestweek is dit jaar “sport”, met aan het einde van de week de verkiezing tot ‘Sportteam van het Jaar’. Intension doet hier als Nederlands Kampioen uiteraard aan mee, maar voordat deze verkiezing plaatsvindt worden er in tijdens de Feestweek zelf nog een aantal spellen gespeeld.

Afgelopen dinsdag deed Intension mee aan het levend tafelvoetbal, een groot succes, maar helaas zijn ze niet in de prijzen gevallen. Woensdagavond deed Intension met het nummer ‘La Vie Boheme’ mee aan de playbackshow, en met succes; de eerste prijs was voor de dames in het roze! Na een spannende finale mochten ze hun show nog een keer opvoeren aan het publiek, met wederom een groots applaus na afloop.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4w0EvJjoXKk

Donderdagmiddag zal de groep, ondersteund door enkele leden van de showband, deelnemen aan het volleybaltoernooi en vrijdagavond is dan de verkiezing ‘Sportteam van het Jaar’. Intension zal zich deze avond op hun paasbest presenteren in de feesttent waarna een vakkundige jury de teams zal beoordelen. Tot slot zal in een zinderend finalespel de eindwinnaar worden bepaald die een prijs wint van €500!

Wij wensen Intension nog heel veel succes toe voor de wedstrijden de komende dagen!

Plaats een reactie