Nog geen reacties

Intension A staff: Jolanda

Intension A is op dreef! De meiden staan al vanaf de eerste contest al in de top 3 van de A-class, een prestatie die natuurlijk niet kan worden geleverd zonder een  gedreven en enthousiaste staff! Dit is het tweede seizoen dat  Intension A onder leiding staat van Paulien van Houten, Jolanda Jakobs & Petra Westerhof. Drie jonge meiden die zelf van jongs af aan zijn betrokken bij Intension en Showband Marum. Na Paulien en Petra stelt Jolanda zich als laatst nog aan jullie voor!

 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Jolanda Jakobs en één van de drie staffleden van Intension A. Ik ben 21 jaar jong en woon in Marum. Naast de colorguard- en showband wereld werk ik bij het ANWB kantoor in Roden.

Ik ben 15 jaar geleden lid geworden van Showband Marum. Ik ben begonnen met de baton die ik na een aantal jaar heb ingeleverd voor een vlag. Al snel kwamen daar ook rifles en sabres bij.

De eerste jaren heb ik mij vermaakt bij de jeugdband, het latere SWJK. En in 2005 mocht ik de stap maken naar de Showband en ben ik gaan lesgeven aan de Cadet Class (toen nog Pré Cadets) van Intension. In 2008 kwam daar ook de Junior Class (toen nog Cadet Class) bij. Ik heb altijd met veel plezier de jongere groepen mogen lesgeven.

Zelf heb ik genoten van de vele binnenlandse maar ook buitenlandse optredens samen met de Showband. In 2005 stond ik op het WMC veld wat voor mij toen als rookie een geweldige ervaring was. In 2009 heb ik mijn grote stap gemaakt naar Winterguard The Pride. Hier heb ik één jaar Open Class gelopen wat een geweldige ervaring was. Na dit jaar moest ik helaas vanwege studie en werk stoppen.

In 2010 ben ik gaan lesgeven aan Intension A en heb ik samen met Paulien en Petra ‘Idiosyncratic’ ontworpen. Na een succesvol winterseizoen heb ik de keus gemaakt om verder te gaan als stafflid bij Intension A en Showband Marum en voor het CGN seizoen van 2011 het programma ‘Earth’ ontworpen.

 

Komend zomerseizoen zal ik ook deel uitmaken van het staffteam van Showband Marum voor het 2011 programma Moz’Art!

Groetjes,
Jolanda

Plaats een reactie