Nog geen reacties

Intension A presenteert “Earth” 

Earth, een grote bal die door het heelal zweeft en waar geluk en verdriet elkaar regelmatig tegenkomen…. “Earth” is de titel van het programma van Intension A in 2011.

Intension A bestaat momenteel uit 10 enthousiaste meiden. De groep wil zich dit jaar weer van een bijzondere kant laten zien en in de afgelopen twee maanden is er dan ook al hard gewerkt aan het nieuwe programma.  De indrukwekkende muziek van “Earth” komt van o.a. Cinematic Orchestra, Steve Jablonsky & Michael Jackson.

Het staffteam van Intension A bestaat uit Jolanda Jakobs, Paulien van Houten & Petra Westerhof.

Gezien de inzet en gedrevenheid van zowel leden als staff belooft het een prachtig seizoen te worden. Schrijf de contestdata dus alvast in uw agenda zodat u niets hoeft te missen!

“Earth” zal voor het eerst aan publiek worden gepresenteerd op de Try-Out, 9 januari in Marum. Verder zal Intension A de wedstrijdvloer betreden op Contest Drachten I (15 januari), Contest Aalsmeer (29 januari), Contest Leeuwarden (12 februari), Contest Drachten II (12 maart) en het seizoen zal worden afgesloten op de CGN Finals in Eindhoven (26 maart).

Plaats een reactie