Nog geen reacties

In memoriam | Anneke Fokkens-Elzinga

Veel te vroeg en te jong overleed vandaag Anneke Fokkens, moeder van onze leden Jeroen en Simone en echtgenote van onze penningmeester Marcel.

Anneke heeft zich jarenlang als vrijwilligster voor onze vereniging ingezet. Zo zorgde ze voor de kleding van de Showband en daarvoor voor SWJK. Niets was haar daarin teveel, we konden altijd een beroep op haar doen. De familie Fokkens stelde het huis open voor vergaderingen en feestjes van de Showband, dit geeft ons herinneringen aan mooie gezellige momenten met elkaar die we altijd zullen koesteren.

Afgelopen juli ging Anneke nog mee naar het Wereld Muziek Concours in Kerkrade en bracht een aantal dagen met ons door. We zijn dankbaar dat zij het behalen van de gouden medaille mocht meemaken met haar gezin en met ons allemaal.

We zullen Anneke herinneren als een lieve, vrolijke vrouw voor wie niets te veel was. Ze was enorm betrokken bij onze vereniging en altijd bereid te helpen. Ze heeft daarmee een onuitwisbare indruk achtergelaten en al het werk dat ze heeft verzet zullen we altijd weer tegenkomen.

Lieve Anneke, bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt gedaan. We vergeten je nooit en zullen Marcel, Jeroen en Simone en elkaar bijstaan nu we jou moeten missen.

————————————————————————————————————————————

17 april 2018

Vandaag hebben we afscheid genomen van Anneke. Zoals ze wenste hebben we het afscheid ook nog muzikaal omlijst tijdens een indrukwekkende dienst. Mede namens de familie willen we iedereen hartelijk bedanken voor alle blijken van medeleven.

Plaats een reactie