Nog geen reacties

Huldiging jubilarissen

Traditiegetrouw worden onze jubilarissen gehuldigd tijdens het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert op de eerste zaterdag van het jaar. Helaas hebben we dit concert dit jaar over moeten slaan en was er toen geen mogelijkheid om voor het oog van familie en vrienden de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Met de aanhoudende restricties hebben we gekozen om een persoonlijke en corona-proof huldiging te doen. De jubilarissen kregen van ons een bosje bloemen van Bloemsierkunst Birrit, een oorkonde en overheerlijke Showband Marum tompoucen. Twee jubilarissen werden extra in het zonnetje gezet, zij kregen een oorkonde en een speldje van de KNMO! Hierbij willen we jullie graag onze jubilarissen voorstellen, klik op de foto voor een korte introductie. Heb je een leuke herinnering aan een van de jubilarissen? Laat het dan vooral hieronder in de reacties weten.

Klaas Bruinsma

Klaas Bruinsma
50 jaar lid en 50 jaar actief betrokken bij de vereniging. Klaas is Showband lid in hart en nieren! Begonnen op trompet, jarenlange inzet als bestuurslid en tegenwoordig een helpende hand bij vele klusjes waaronder het onderhoud en besturen van de vrachtwagen. Zonder Klaas waren heel wat zaken in de soep gelopen. Klaas, nogmaals ontzettend gefeliciteerd en bedankt voor alle zeer gewaardeerde inspanningen! We kijken er naar uit nog vele jaren van jouw inzet te mogen genieten. 

Joke Tiekstra

Joke Tiekstra
Als iemand veel aspecten van de vereniging heeft meegemaakt dan is het Joke wel. Zij is al 40 jaar lid van onze vereniging. Trompet spelen doet ze het allerliefst maar ook het lesgeven van het jeugdkorps en het creëren van prijswinnende showformaties is onderdeel van haar Showband verleden. Met Showband Marum heeft ze onder andere al vele WMC’s, buitenlandse optredens en parades door Marum mee mogen maken. Tegenwoordig speelt Joke bij Bigband & Zo. Leuk weetje, het huidige uniform is mede door Joke ontworpen! Joke bedankt en ga zo door!

Matthijs van Houten

Matthijs van Houten
Manusje van alles en kersverse papa Matthijs heeft zijn eerste 20 jaar lidmaatschap aangetikt en we weten zeker dat hij er nog vele jaren aan vast gaat plakken! Als drummer in hart en nieren heeft hij een aantal jaar geleden de beruchte overstap gemaakt naar euphonium en ook dat bevalt! Naast spelend lid is Matthijs nu onderdeel van het bestuur en het project Thunder STIX komt van zijn hand. We hopen nog jaren van zijn creativiteit gebruik te mogen maken. Dankjewel!

Lotte Jongsma

Lotte Jongsma
Al 15 jaren mogen we genieten van de aanstekelijke gezelligheid van Lotte. Ze is begonnen bij het jeugdkorps en heeft met hen al vele mooie momenten mogen beleven. Ook de jaren bij de Showband, waar Lotte mello speelt, heeft ze al vele hoogtepunten mee mogen maken. Aan enthousiasme geen gebrek bij Lotte. Dankjewel voor alle mooie momenten en op naar het volgende jubileum! 

Roanne Kits

Roanne Kits
Zeg je (winter)guard dan zeg je Roanne. Al 15 jaar is zij onderdeel van ons meest kleurrijke (en soepele) onderdeel van de vereniging. Roanne heeft het Showband DNA van huis uit meegekregen en door haar eindeloze inzet is dat goed te merken! Naast het lopen van de shows is Roanne instructrice bij de jongste guardleden en onder haar hoede zijn er al een paar mooie shows neergezet op de winterguardvloer. Roanne, heel erg bedankt voor jouw inzet en we zijn benieuwd wat voor moois je de komende jaren weer voor ons in petto hebt!

Simone Fokkens

Simone Fokkens
Gezelligheid kent geen tijd, dat is ongetwijfeld het levensmotto van Simone. Al 10 jaar lang speelt Simone bij de vereniging. Met het jeugdkorps, waar ze trompet speelde, heeft ze vele bekers mee naar huis mogen nemen en bij Showband Marum is Simone onafscheidelijk van haar bariton. Tijdens de shows speelt ze de sterren van de hemel! Ook Simone doet veel voor de vereniging, zo is ze bijvoorbeeld initiator van een succesvol BSO project in de regio. Dankjewel Simone voor je inzet!

Plaats een reactie