Nog geen reacties

Het 3e orkest gaat van start!

Komende zaterdag 8 januari zal een informatiebijeenkomst worden gehouden voor alle belangstellenden voor het 3e orkest. Na een lange tijd van plannen maken en voorbereidingen treffen is dit dan eindelijk de aftrap van alweer een nieuw onderdeel van Showband Marum: het ‘3e orkest’. Vanaf februari beginnen de repetities.

Dit ‘3e orkest’ is bedoeld voor alle oud-leden van de Showband die na hun (lopende) carrière in de band nog niet genoeg hebben van het gezamenlijk muziek maken. De repetitie frequentie van dit orkest is veel lager dan voor de band en de nadruk zal liggen op het spelen van concertstukken.

Een tijdje geleden is er een enquête gehouden onder belangstellenden voor dit orkest over de precieze invulling en opzet. De resultaten zijn bekeken en tijdens de informatiebijeenkomst komende zaterdag zal worden uitgelegd hoe het 3e orkest in eerste instantie van start zal gaan.

Iedereen die belangstelling heeft om mee te gaan spelen in dit nieuwe onderdeel van Showband Marum, is van harte uitgenodigd om komende zaterdag. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Ons Centrum vanaf 14:30 uur. Aansluitend kunt u dan het Nieuwjaarsconcert bijwonen.

Plaats een reactie