Nog geen reacties

Help Showband Marum met een kleine donatie naar het WK in Calgary

Showband Marum doet in juli van dit jaar mee aan het WK voor showkorpsen van de World Association of Marching & Showbands in het Canadese Calgary. De band verblijft met veertig leden en begeleiders in Canada van 1 tot en met 11 juli. We proberen met onze show ‘Retrospection’ de Nederlandse eer hoog te houden in een sterk deelnemersveld. Dat kost geld. Veel geld. En dus hebben we een crowdfunding opgezet!

Tijdens de trip mogen we ook optreden in de grote parade door het centrum van Calgary tijdens de Calgary Stampede. Langs de weg staan meer dan 350.000 mensen. Een fantastische kans om onszelf te laten zien!

De tickets zijn geboekt en de Showband is formeel toegelaten tot het WK! Met de trip is een investering van tienduizenden euro’s gemoeid. Een groot deel hiervan wordt bekostigd door de leden zelf. Met deze GoFundMe hopen we een deel van de investering binnen te halen, zodat we de kosten voor de leden een beetje kunnen verlagen. De opbrengst wordt eerlijk verdeeld onder alle 40 leden en begeleiders die meegaan!

Bent u oud lid? Of draagt u de vereniging een warm hart toe? Helpt u ons naar Calgary? Doneer snel!

Plaats een reactie