Nog geen reacties

Goede seizoensstart voor Intension

Afgelopen weekend was het spanning alom voor de leden van Intension: de eerste contest van het winterguardseizoen stond op het programma. De drie units van Intension begonnen trapten af met een “thuiswedstrijd”, namelijk tijdens Contest Drachten 1.

Intension A werd met 58.65 punten 7e in de A-class.  Na een moeizame start hebben de meiden en hun instructie er samen de schouders onder gezet en is er de afgelopen tijd keihard gewerkt aan “My Identity” om goed voor de dag te komen op hun eerste contest. Niet alleen tijdens de trainingen maar ook achter de schermen is er hard gewerkt, want voor het eerst was ook het uniform te zien. Het deelnemersveld is ontzettend sterk en het belooft een zinderende strijd te worden tot aan Finals. 16 februari reist Intension A af naar Almere voor de volgende wedstrijd waar ze zich opnieuw kunnen meten met de concurrentie.

De Juniors gooiden op de try-out al hoge ogen, en ook in Drachten konden ze dit waarmaken.  Het thema komt met de uniformen, speciaal equipment en muziek van Sigur Rós prachtig tot haar recht, en zo vond ook de jury in Drachten. Met hun show “MenDiNa” behaalden ze 69.48 punten wat goed was voor een prachtige 4e plaats.

Intension Cadets werd 10e met 60.50 punten.  De eerste contest was voor de jonge dames hartstikke spannend, maar desondanks lieten ze in Drachten zien hoe “Independent” zij al zijn! Net als Intension A en Intension Junior zijn de Cadets op 16 februari opnieuw te zien tijdens de WGI regional in Almere.

Plaats een reactie