Nog geen reacties

Glibberen en glijden op Sinterklaasintocht Vinkhuizen


Afgelopen zaterdag stond de derde Sinterklaasintocht op rij in de agenda, ditmaal in Vinkhuizen (Groningen.) Dit straatoptreden was het laatste optreden van het ‘zomerseizoen’, en dan is het toch best bijzonder om door de vrieskou over de soms spekgladde wegen te lopen, of beter gezegd glibberen…. Ondanks de gladheid waren er onderweg gelukkig geen valpartijen en al met al was het een erg geslaagde intocht!

Voor sommige leden was dit optreden toch wel extra bijzonder. Niet alleen door de winterse taferelen, maar vooral omdat dit voor een groep leden hun allerlaatste optreden was met Showband Marum. Uiteraard komt er nog een officieel afscheid voor hen, maar bij deze willen we iedereen die stopt bedanken voor al hun inzet afgelopen jaren!! Gelukkig weten we nu ook al dat de meeste leden die stoppen bij de showband nog wel actief zullen blijven bij de vereniging, vooral in het ‘Derde Orkest’ dat nu vorm begint te krijgen. Zodra de plannen voor dit nieuwe orkest definitief zijn leest u hier meer over!

Nu het laatste optreden van 2010 erop zit kan de band zich volledig gaan focussen op de nieuwe showmuziek. De eerste twee nummers van Moz’Art liggen al enkele weken op de lessenaar en er worden flinke stappen gezet. De muziek van Mozart is zeer herkenbaar, nu is het aan ons om er het speciale Marum-tintje aan te geven!

Intension A is op dit moment ook flink op stoom met hun wintershow ‘Earth’. De meiden gaan uiteraard voor een net zo succesvol seizoen als afgelopen jaar en de groep traint iedere week dan ook keihard. In het weekend van 17 december zal het camp van Intension plaatsvinden. Een weekend dat helemaal in het teken van ‘Earth’  zal staan, zodat de groep op de eerste CGN contest in januari al zo goed mogelijk voor de dag kan komen!

Plaats een reactie