Nog geen reacties

Gezocht: trombonist(e)!

In de categorie gezocht. Showband Marum kan nog wel een trombonist(e) gebruiken. Prachtig instrument, schuift lekker en geeft vooral een kenmerkende sound. En die willen we graag gebruiken, want zoals u al wist gaan we niet gelijk onze bezetting omgooien.
De schuifsectie, en dat bedoelen we niet negatief, is op zoek naar een fris nieuw lid. Deze wordt geacht op de voorste rij te lopen bij straatoptredens. Klinkt eng, maar het geeft je wel het beste uitzicht op collega-korpsen of de achterkant van praalwagens. Tijdens de show sta je gelukkig niet altijd voorop het veld, maar dien je jezelf rennend over het showterrein te bewegen.
De trombonesectie wordt deels opnieuw opgebouwd. Natuurlijk word je goed opgevangen door de rest van de band. En dat is een gezellige club, die goed presteren hoog in het vaandel heeft staan. Showband Marum heeft ambitie en gaat in de komende jaren proberen om een stabiele topper te worden in de Corpsstyle.
Wil jij daar deel van uitmaken? Informeer eens vrijblijvend. Dit kan via [email protected] of telefonisch: 0594- 643830 of 06-53406833

Plaats een reactie