Nog geen reacties

Gezocht: saxofonist(e)!

We zijn op zoek naar een saxofonist(e)! Klinkt raar, Showband Marum gaat Corpsstyle maar neemt nog wel houtblazers aan. En dat maakt het nou net zo leuk! Want hoewel we nadrukkelijk bezig gaan met het structureel verbeteren van onze shows op het gebied van muziek, show en marching, gaan we geen concessies doen aan de bezetting. Waarom zouden we? Showband Marum is al jaren succesvol door de eigenzinnige manier van shows maken!
Het nieuwe showprogramma, met veel jazzmuziek, leent zich als geen ander voor onze huidige bezetting. We zijn dus zelfs op zoek naar meer houtblazers. Naast fluitisten (vrouwelijk dan wel mannelijk) zijn we vooral op zoek naar saxofoonspelers. Showband Marum biedt je in 2010 een zeer uitdagend programma. Energie, virtuositeit en snelheid zijn drie steekwoorden van de nieuwe show die “Rich 2010” als werktitel heeft gekregen.
Je komt terecht in een zeer gezellige vereniging, succes en plezier staan. wie wil er nou niet van het veld stappen als een van de Nederlandse showtoppers? Wie wil er niet bij een vooruitstrevende club als Marum horen?

Plaats een reactie