Nog geen reacties

Geslaagde schoolconcerten Toeten & Blazen!Het eerste blok van het scholenproject Toeten & Blazen is inmiddels afgesloten met een uitvoering op beide basisscholen in Marum. Toeten & Blazen is een gezamenlijk project van Harmonie Marum, Kunstbedrijven Westerkwartier en Showband Marum waarbij leerlingen uit groep 5 van zowel De Bron als De Springplank afgelopen 10 weken met veel plezier iedere vrijdagmiddag muziek – of danslessen volgden.

Tijdens de uitvoering op 19 en 26 november konden de kinderen hun pas geleerde kunsten vertonen aan hun ouders. Al gauw werd duidelijk dat het een erg geslaagde eerste periode van Toeten & Blazen was, want er werd volop getoeterd, getrommeld en gedanst! Bekijk de foto’s in het fotoalbum!

Op 8 januari begint het tweede blok en gaan de kinderen wederom gedurende 10 weken lessen volgen bij een ander onderdeel. Alle kinderen krijgen dus verspreid over het gehele schooljaar zowel toeter-, trommel- als dansles, op deze manier kunnen zij kennismaken met alle facetten zowel Harmonie Marum als Showband Marum.

Mochten ouders of kinderen tijdens de lessen of na de uitvoering al enthousiast zijn geworden, dan kunnen ze voor meer informatie over het volgen van muziek – of guardlessen bellen naar  0594-643830 of 06-53406833 of mailen naar [email protected] of [email protected].

De kinderen kunnen dan meteen les krijgen op het instrument dat ze willen of meetrainen met de guard. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor deelnemers van Toeten & Blazen, maar voor alle jeugd die het leuk lijkt muziekles te volgen of bij de guard te gaan!

Uiteraard zijn kinderen en hun ouders ook altijd welkom om eens een kijkje te nemen bij een training van de jongste guardgroep (maandag 18.00 – 19.00 uur in de gymzaal aan de Sportlaan te Marum) of bij een repetitie van de jeugdband, SWJK (vrijdag 18.15 – 19.15 uur in Ons Centrum, Kruisweg 30/32 te Marum).

Plaats een reactie