Nog geen reacties

Geslaagde eerste open repetitie!

Afgelopen vrijdagavond stond de eerste open repetitie voor het seizoen 2012/2013 op het programma. Nadat het showconcept van de nieuwe show van SWJK werd gepresenteerd en met luid applaus werd ontvangen (we houden het thema nu nog even geheim!), werden de plannen van Showband Marum voor komend seizoen bekend gemaakt. De grote lijnen van “Rapsodia Real” zullen hetzelfde blijven maar de show zal verder worden uitgediept om ervoor te zorgen dat Marum met een prachtig product aan het WMC zal deelnemen.

Na de programmapresentaties werd er in secties gerepeteerd. De instructieleden van de drumline en pit hadden hun handen vol; een veelbelovend grote opkomst van slagwerkers! Ook bij de brass waren er naast de oude bezetting enkele geïnteresseerden en oude bekenden die tijdens de repetitie meespeelden. Aan het einde van de repetitie werd gezamenlijk het bekende Malaguena, een van de nieuwe Spaanse shownummers, gespeeld wat met zo’n grote groep al fantastisch klonk.

Zoals inmiddels bekend, organiseert de showband dit jaar een reeks van open repetities. De kop is eraf en er volgen nog meer avonden waarin iedereen welkom is om mee te spelen en misschien wel enthousiast te raken om volgend seizoen onderdeel te zijn van Showband Marum! We zijn vooral dringend op zoek naar blazers maar uiteraard zijn ook slagwerkers meer dan welkom! Zegt het voort en kom langs op een of meer van de onderstaande data!
De planning van de open repetities in oktober is als volgt:
Vr. 12 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Vr. 19 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Za. 20 oktober: showrepetitie (10.00-14.00 uur, Sportcentrum Leek) (showrepetitie voor Taptoe Leek, meespelen niet mogelijk)
Vr. 26 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)

Voor meer informatie over de open repetities of lidmaatschap kun je altijd even contact opnemen of kijken op deze pagina.

Plaats een reactie