Nog geen reacties

Finalsweek!!!

De Finalsweek is aangebroken voor Intension A en Intension Junior!! De hele winter is er door leden en staff van Intension toegewerkt naar 26 maart, de dag dat de CGN Finals zullen plaatsvinden in Eindhoven. En nu is het bijna zover, met nog maar minder dan een week te gaan stijgt de spanning met de dag!

Intension A draait een fantastisch seizoen, en wat zou het geweldig zijn dat dit met een plek in de top van de A-class wordt bestempeld! ‘Earth’ is een geweldig mooie show waarmee de groep alles uit een winterguardshow haalt wat er in zit! Gedurende het gehele seizoen ontvangen de meiden alleen maar lovende woorden over ‘Earth’ en iedere contest werd de uitvoering alleen maar nóg beter! Om uw geheugen weer even op te frissen de uitslagen van 2011 nog even op een rijtje: Contest Drachten I 2e (57.70), Contest Aalsmeer 2e (74.00), Contest Leeuwarden 2e (73.00), Contest Drachten II 3e (78.30). Op dit moment staat Intension A 3e in de ranking, maar tijdens de laatste contest 12 maart in Drachten werd duidelijk dat de top van de A-class ontzettend aan elkaar gewaagd is. Wat een prachtige shows allemaal, en de scores liggen dan ook dicht bij elkaar! Er kan dus nog veel gebeuren zaterdag in Eindhoven! Zaterdag is het om 12.13 uur showtime voor Intension A in de Prelims. De top 8 gaat door naar de CGN Finals in de avond, en uiteraard gaan de meiden er alles aan doen om zo hoog in de ranking te blijven staan! De ontknoping in de A-class wordt spannend, dat is zeker! Daarom is er afgelopen zondag  en maandag nog hard aan de show gewerkt, en donderdagavond staan de laatste trainingsuren gepland. Benieuwd? Wil je Intension nog succes wensen voor zondag? Kom dan langs op de laatste training, donderdag van 19.30 – 22.00 uur in de Lindeborg te Leek (RSG De Borgen)!

 

Ook voor de Juniors is 2011 een erg goed winterguardseizoen! Ook de scores van de Juniors nog even op een rijtje Contest Drachten I 4e (55.50), Contest Leeuwarden 3e (72.50), Contest Drachten II 4e (77.50). De groep is gedurende het seizoen ontzettend gegroeid, en de show ‘You’ staat inmiddels als een huis!  Maar ook in de junior-class zijn de groepen aan elkaar gewaagd, op dit moment staan onze Juniors 4e in de ranking maar het kan nog alle kanten op! Donderdagavond is de laatste training voor Finals en zaterdag om 17.18 uur is het showtime! Voor de junior-class zijn er geen prelims, dus het zal meteen hun Finals-uitvoering van ‘You’ zijn! Aanstaande donderdag is ook voor de Juniors de laatste training, iedereen is van harte welkom  van 18.00 – 19.30 uur in de gymzaal aan de Sportlaan te Marum!!

Behalve bij de guards loopt ook bij enkele slagwerkers van Showband Marum de spanning op deze week… Enkele van onze (oud-) leden en staff-leden van de drumline doen mee met de indoor percussion unit European X. De groep moest dit seizoen even op gang komen, maar de mannen zullen in Eindhoven ongetwijfeld gaan vlammen met hun programma ‘Unity’!

We vertrekken zaterdag in alle vroegte (6.30 uur vanuit Marum) en zullen via de Twitter van Showband Marum de thuisblijvers zoveel mogelijk op de hoogte houden!

Bij deze wensen wij Intension A,  Intension Junior, European X, maar natuurlijk ook alle andere units ongelooflijk veel succes aanstaande zaterdag in Eindhoven!

Plaats een reactie