Nog geen reacties

Finalsweek!
Er staan nog maar drie showrepetities op de planning, de puntjes worden op de i gezet en de kriebels komen… het is finalsweek!!

Aanstaande zaterdag is het zover: de Drum Corps Europe Championships! Voor het eerst doen we mee aan de competitie en dus hebben we ook voor het eerst een ‘finalsweek’ bij Showband Marum: veel repeteren om het allerbeste resultaat neer te kunnen zetten op het EK.

Na de DCN contesten in Huizen en Dordrecht heeft iedereen nu toch echt de smaak te pakken. Voor veel van onze leden is dit het  allereerste seizoen dat ze deelnemen aan zulke grote wedstrijden en is het allemaal wel even ‘wennen’.. Inmiddels heeft iedereen nu door hoe het spelletje werkt en is iedereen erop gebrand om zaterdag een uitstekende show neer te zetten.

Om dit te kunnen realiseren staat deze week voor alle leden en staff dan ook in het teken van de showband. Na een druk weekend met twee succesvolle repetities – zowel qua show als muziek – en ook nog een dagje naar Duitsland, stond de guard maandagavond alweer te vlaggen in de sporthal. Gister kon iedereen even van een vrije avond genieten en vanaf vandaag gaat de finalsweek echt losbarsten! Het is nu voornamelijk kwestie van routine opbouwen, cleanen, en ervoor zorgen dat echt alles goed uit de verf komt!

U bent natuurlijk van harte welkom op de repetities om te kijken hoe ‘EnRICHment’ groeit en om de leden succes te wensen. De volgende repetities staan nog gepland:
Woensdagavond: 19.30 – plm. 22.00 uur in Groningen, renbaan
Donderdagavond: 19.00 – plm. 22.00 uur in Noordwijk, korfbalveld
Vrijdagavond: 19.00 – plm. 21.30 uur in Niebert, veld van SVMH

Inmiddels zijn de tijden van de prelims ook bekend. Zaterdag om 11.47 uur is het zover, dan zullen we de beste ‘EnRICHment’ tot dan toe moeten laten zien in het Roda JC stadion te Kerkrade. Om genoeg tijd te hebben voor een optimale voorbereiding in Kerkrade vertrekken we zaterdag al om 5.00 uur vanuit Marum. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus. Dus wil u graag mee naar Kerkrade om Marum aan te moedigen en te genieten van een prachtige drumcorpsdag? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! De voorverkoop van toegangskaarten is inmiddels gestopt, maar er zijn nog kaarten te koop aan de kassa.

De top 10 van de prelims gaat door naar de finals (vanaf ongeveer 18.00 uur) en zal strijden om de titel ‘Europees Kampioen 2010’. Op dit moment staan we 12e in de ranking dus een plek in de finals is erop of eronder. De afgelopen week zijn we weer enorm gegroeid en ook deze week zullen we nog keihard repeteren om zaterdag een finalsplaats te bemachtigen! We hebben er zin in!!!!

Plaats een reactie