Nog geen reacties

Fijne feestdagen en een gelukkig 2012!

Afgelopen week zijn we al een beetje in de Kerstsfeer gekomen door ons Kerstensemble in Dickenssfeer. Erg leuk om te doen en fijn dat we dit hebben kunnen doen met een paar oud leden, M3 leden en leden van de Showband. De feestdagen staan voor de deur.

Een nieuw jaar ligt voor ons, maar we sluiten ook een jaar af. Een jaar dat in het teken stond van doorzetten, maar vooral ook plezier hebben in een hobby waaraan we verknocht zijn. Ook een jaar waarin we geconfronteerd zijn met minder leuke dingen. Hierbij hoef ik alleen maar te denken aan onze penningmeester Foekje Smit, die geconfronteerd werd met een ongeneeslijke ziekte. Maar ook in haar zit een doorzetter, hoe ze thuis haar zaken oppakt en haar leven inhoud geeft: daar kun je alleen maar diep respect voor hebben.

2012, een jaar waarin we, zoals gezegd, willen doorzetten, want Showband Marum moet er gewoon weer staan tijdens het WMC in 2013. Dat geldt natuurlijk ook voor de Intensiongroepen tijdens de winterguard 2012.
De jeugd zal voor een groot deel onze toekomst bepalen en daarom gaan we stevig inzetten op werving op de basisscholen. Hier worden al voorbereidingen op getroffen en hopelijk heeft onze gezamenlijk jeugdband SWJK (met Crescendo Opende) hier in 2012 al profijt van.
We gaan er een mooi jaar van maken met een leuke buitenlandse trip. Maar voordat we hier in 2012 mee aan de slag gaan we eerst genieten van Kerst en Oud & Nieuw en we wensen jullie allemaal hele mooie feestdagen en een geweldig 2012.
Namens het bestuur van  Showband Marum,


Piet van Houten, voorzitter

Plaats een reactie