Nog geen reacties

Enthousiaste bestuursleden gezocht!

Showband Marum is naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. In april zal de jaarlijkse ledenvergadering plaatsvinden en helaas zullen enkele bestuursleden dan hun functies neerleggen. Echter, Showband Marum kan niet bestaan zonder een enthousiast, gedreven en kundig bestuur. Momenteel wordt de nieuwe show in de grondverf gezet door de leden en instructie, maar ook achter de schermen wordt er keihard gewerkt om Showband Marum draaiende te houden. Om dit te kunnen blijven doen, is nieuw bloed nodig in ons bestuur!

Wij zijn op zoek naar initiatiefrijke personen met affiniteit met het verenigingsleven. Ook is kennis van en interesse in de showsector zeer waardevol, maar zeker niet vereist. Qua functies en verdeling van portefeuilles zal worden gekeken hoe dit het beste kan worden ingedeeld, afhankelijk van de aanmeldingen en persoonlijke interesses. Wel zijn we hard op zoek naar een penningmeester met affiniteit voor financiële zaken. Het bestuur vergadert normaal gesproken twee keer per maand, en zo nodig vaker. Uiteraard krijg je er ook wat voor terug; naast veel waardering, zijn bestuursleden uiteraard ook betrokken bij de verenigingsactiviteiten als het werkweekend, wedstrijden en optredens.

Interesse? Of ken jij iemand die mogelijk geïnteresseerd is in een bestuursfunctie bij Showband Marum? Mail dan naar [email protected]. Niet alleen in het bestuur, maar ook in de werkgroepen (zoals PR, uniformen, acties en activiteiten, ledenwerving, Toeten & Blazen en de visiegroep) is altijd ruimte voor versterking. Ook hiervoor kan contact worden opgenomen met onze secretaris, Lilian Gorter.

 

Plaats een reactie