Nog geen reacties

Eerste optreden Bigband & Zo smaakt naar meer!

Tijdens de succesvolle lustrum editie van Cultura in Marum  vond het eerste optreden van Bigband & Zo plaats.  Voor een grote groep belangstellenden speelde de band het ene bigbandnummer na het andere. Ondanks de behoorlijk frisse wind was het fantastisch om te spelen voor publiek en dit eerste optreden smaakt zeker naar meer!

Cultura werd dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd rondom de vijver achter het gemeentehuis in Marum. Veel mensen bezochten het lokale festival, vooral ’s middags was het erg druk op het festivalterrein. Er was veel te zien in de vele standjes van de Summerfair en bij de acts die opgevoerd werden. Zo konden kinderen genieten van Professor Propkop en Clown Bogus, werden acrobatische toeren uitgehaald door Adonis Acrogym en was er een mooie demonstratie van de dansgroep van Jean Paul. SWJK mocht dit jaar het festival weer openen en ook Showband Marum liet de showmuziekvan “Queen, A Spanish Rhapsody” horen waarmee zij op 13 juli aan het Wereld Muziek Concours zullen deelnemen. Uiteraard was Showband Marum ook op de Summerfair te vinden met een stand.

Na het geslaagde optreden van Bigband & Zo tijdens Cultura gaan de muzikanten verder met het uitbreiden van het repertoire en het ontwikkelen van een unieke sound. Hans Jonker, de enthousiaste dirigent van de band, heeft al grote plannen voor de band. U zult de band gauw weer terug zien tijdens een optreden!

Plaats een reactie