Nog geen reacties

Eerst Oranje, dan naar Bemmel!

Een groot voetbaltoernooi en een Taptoe, dat is normaal gesproken geen gelukkige combinatie. Als muzikant mis je nogal eens een wedstrijd van ‘ons Oranje’ doordat je ’s avonds op een Taptoe moet spelen, ergens in het land. Even leek het erop dat ook de wedstrijd van aanstaande zaterdag, waarbij het Nederlands elftal tegen Japan speelt, aan onze neus voorbij zou gaan.

Gelukkig hoeven we pas aan het einde van de middag af te reizen naar Bemmel, waardoor we de wedstrijd nog gewoon kunnen zien. Alle leden zullen zich rond half twee verzamelen in Ons Centrum en meteen na de wedstrijd vertrekt de bus naar Gelderland. Daar komen we onder andere Adest Musica tegen, die al hebben aangegeven de wedstrijd ook in hun clubgebouw te gaan kijken.

Naast Marum en Adest Musica heeft Taptoe Bemmel ook Showband Jong Rheden, Showband Rheden, Showband KDO Groessen en Drumfanfare ESKA Bemmel gecontracteerd. De Taptoe wordt gehouden op het sfeervolle gazon voor Kasteel de Kinkelenburg, midden in het centrum van Bemmel aan de Dorpsstraat. De toegang is geheel gratis!

Plaats een reactie