Nog geen reacties

Een mooi bloemencorso in een zonnig Eelde

Zaterdag 6 september deed Showband Marum mee aan de 58e editie van bloemencorso Eelde. Hoewel een groot deel van het land ’s ochtends verstopt lag onder een dikke laag mist, was deze ’s middags geheel verbannen door een lekker zonnetje.

Rond één uur verzamelden de leden van Showband Marum zich bij Sporthal de Marsch in Eelde, alwaar omgekleed en ingespeeld kon worden. Enkele leden speelden eerst een potje basketball, anderen kleedden zich alvast rustig om. Om twee uur vertrok de band in formatie naar het startpunt van de parade, al moest hier nog even gewacht worden voor de parade kon beginnen. Showband Marum stond als een-na-laatste korps ingedeeld, maar daardoor konden we wel alvast een groot deel van de prachtige wagens en met bloemen versierde reclamewagens bekijken.

IMG_6685

Het bloemencorso is goed bezocht met vele duizenden bezoekers langs de kant van de weg. Overal werd enthousiast gereageerd op de corsowagens, welke dit jaar gebouwd zijn op basis van het thema ‘a colorful world’, en de korpsen. Al met al was het een prachtig corso in Eelde. Na ruim twee uur zat het corso erop en kon iedereen terugkijken op een geslaagd optreden.
Voor meer foto’s kunt u kijken op de Facebook-pagina van Showband Marum

Plaats een reactie