Nog geen reacties

Een geslaagde taptoe in Grootegast!

Gister waren de Intension Cadets, SWJK en Showband Marum te zien op Taptoe Grootegast. Ondanks de regen was het een geslaagde, gezellige taptoe!

De Intension Cadets mochten het spits afbijten in het voorprogramma van de taptoe. Hun winterguardshow ‘Get On Stage’ werd deze keer niet lekker warm in een sporthal gedraaid maar in de regen in Grootegast. Maar de show was er niet minder om, erg leuk dat de Intension Cadets hun show hier nog een keer konden laten zien aan het publiek!

Na de korte streetparade door de straten van Grootegast maakten de leden van SWJK zich op voor hun eerste showoptreden van het seizoen. Voor een groot aantal leden was dit zelfs hun allereerste showoptreden ooit, extra spannend dus! De show ‘DANCE’ is nog niet helemaal af, maar er werd al een bijzonder goede show neergezet.  Komend weekend vindt het werkweekend van SWJK plaats en zal ook het laatste nummer van de show worden ingestudeerd, en ze gaan dan ook vol vertrouwen het NK Show in Assen (op zaterdag 11 juni) tegemoet!!

De taptoe werd afgesloten met het optreden van Showband Marum. De hele middag was er al in de Notaristuun in Grootegast gerepeteerd en Moz’Art gaat met sprongen vooruit! Muzikaal ging de show al veel beter dan twee weken geleden op Taptoe Drachten en ook de drill valt steeds beter in elkaar. Het showterrein was iets aan de krappe kant maar al met al kwam de show redelijk goed uit de verf!

Over twee weken staat Contest Arnemuiden op het programma en komend weekend zal er dan weer hard worden gewerkt om Moz’Art zoveel mogelijk ‘contestklaar’ te maken!

Plaats een reactie