Nog geen reacties

Een drukbezocht Bloemencorso Eelde

Afgelopen zaterdag 31 augustus trad Showband Marum op tijdens Bloemencorso Eelde. Even na twaalf uur vertrokken de leden vanaf Ons Centrum richting sporthal de Marsch in Eelde. Daar aangekomen hadden ze rustig de tijd om zich om te kleden en klaar te maken voor het corso.

Om twee uur was het tijd om de band op te stellen en te vertrekken naar het beginpunt van de parade.  Bij het startpunt moest de band nog even wachten om zich in de corso-stoet te voegen. Tijdens dit wachten konden we alvast de met bloemen versierde wagens, auto’s en natuurlijk andere korpsen bekijken. Als een-na-laatste korps voegden we ons in en begonnen aan het corso.

Het weer werkte goed mee deze dag en het bloemencorso werd druk bezocht. De route zat dan ook vol met mensen. Dikke rijen en tribunes vol mensen zaten er langs de route en iedereen reageerde enthousiast op de corsowagens en korpsen. Al met al weer een prachtig Corso Eelde en na een ruime tweeënhalf uur zat het corso erop en kon iedereen voldaan terugkijken op een geslaagd optreden.

Plaats een reactie