Nog geen reacties

Drumline leert veel van Scott Brown

Showband Marum heeft afgelopen weekend weer forse stappen gezet in de ontwikkeling van het nieuwe showprogramma. De bekende Amerikaanse percussion arrangeur en Corps Style Concepts clinician Scott Brown heeft daar een handje aan meegeholpen. Hij deelde afgelopen vrijdagavond maar liefst vier uur lang zijn kennis met de leden van Marum. Eerst nam hij de techniek en het muzikale boek van de drumline onder handen. In het laatste uur kreeg ook de brass nog een handvol tips van Brown tijdens de gezamenlijke repetitie.
De nieuwe show begint vorm te krijgen. De eerste drie nummers zitten muzikaal in de grondverf. Binnenkort krijgen de muzikanten ook het laatste deel muziek. Het belooft een zeer flitsende en vrolijke show te worden, die ook goed moet aanslaan bij het grote publiek. De muziek van Buddy Rich en Kyteman heeft natuurlijk wel een eigen ‘Marum-sausje’ gekregen. Ben je benieuwd hoe het klinkt? Kom dan vooral eens kijken bij een repetitie!
Scott Brown gaf zaterdag een clinic voor Majestic in Arnhem en zal zondag de drumline van Beatrix Hilversum onder handen nemen. De Amerikaan is onder andere bekend als jurylid ‘percussion’ van het afgelopen WMC en heeft ervaring als instructeur bij verschillende soorten slagwerkgroepen.

Plaats een reactie