Nog geen reacties

Drukke week voor Showband Marum en SWJK

Showband Marum heeft nog een aantal drukke dagen voor de boeg. De band is volop in voorbereiding voor het Open Dutch Showcorps Championship, aanstaande zaterdag in Assen. Op woensdag- en vrijdagavond wordt gerepeteerd in respectievelijk Noordwijk en op het evenemententerrein in Marum.

Op donderdag treedt Showband Marum op bij het binnenhalen van de avondvierdaagse in Assen. Een dag later verleent de band ook medewerking aan de avondvierdaagse in Marum. Meteen daarna vindt op het evenemententerrein bij de sportvelden een geüniformeerde repetitie plaats.

Op zaterdag 9 juni wordt ’s ochtends gerepeteerd in Assen om de laatste puntjes op de i te zetten. Rond 14.50 uur staat het optreden van de Marumers gepland. Zoals het er nu naar uitziet wordt de hele topklasse geplaatst voor het avondprogramma, dat vanaf 20.00 uur, meteen na de wedstrijd tussen Nederland en Denemarken, plaatsvindt op het Koopmansplein.

SWJK

Ook SWJK Marum/Opende heeft een pittige week voor de boeg. Op woensdag hebben zij hun laatste repetitie voor het ODSC. Donderdag zijn ze ook te zien bij de avondvierdaagse in Assen. Een dag later reist de jeugdband af naar Winschoten om daar de avondvierdaagse in te halen. Op zaterdag verdedigt SWJK haar titel in de jeugdklasse op het ODSC.

Plaats een reactie