Nog geen reacties

De laatste show van het seizoen op Taptoe Leek!

Afgelopen zaterdag was het laatste showoptreden van het seizoen. “Rapsodia Real” werd op de 26e Taptoe Leek voor de laatste keer in de huidige vorm opgevoerd. Want ondanks dat de grote lijnen van de show komend seizoen hetzelfde zullen zijn, zullen er ook grote veranderingen worden aangebracht om de show nóg beter, nóg publieksvriendelijker en nóg “WMC-waardiger” te maken!

Niet alleen Showband Marum, maar ook SWJK mocht aantreden op Taptoe Leek. De jeugdband stond in het voorprogramma wat mede mogelijk werd gemaakt door Kapsalon Sissers. Ook voor de jeugd was dit het laatste showoptreden van het seizoen en daarmee ook echt de laatste keer dat “DANCE!” te zien was. Er wordt achter de schermen al hard gewerkt aan de nieuwe show en de eerste nieuwe shownummers staan inmiddels al bij de jeugd op de lessenaar!

 

Na de pauze was het de beurt aan de showband om het veld te betreden. Ondanks dat het veld vele meters te klein was, wisten de leden zich goed aan te passen en werd er een nette show neergezet. Zo vond ook het publiek, want na het slotakkoord klonk er een daverend applaus door Sportcentrum Leek. Na de show volgde de finale met de traditionele finalestukken waaronder het taptoesignaal wat door een van onze trompettisten werd opgevoerd.

Na de finale zat het laatste showoptreden van het seizoen er echt op; een optreden wat toch ieder jaar wel een beetje extra bijzonder is. Er volgen in november nog drie Sinterklaasoptredens, waarna er écht een streep kan worden gezet onder het seizoen 2011/2012!

Plaats een reactie