Nog geen reacties

DCI Finalsweek voor Jan!

Bij velen heerst er “Olympische Spelen koorts”, maar drumcorpsliefhebbers zijn momenteel ook met heel andere zaken bezig: de Finalsweek van de DCI-competitie is aangebroken!

Aanstaande zaterdag 11 augustus vinden de DCI World Championship Finals plaats in het Lucas Oil Stadium te Indianapolis. Hier zal Jan Bakker met zijn corps Carolina Crown strijden voor het goud. Het corps staat gedurende het hele seizoen al in de top 3 met haar show “For the Common Good”. Inmiddels is Crown van de koppositie afgestoten en staan ze al enkele contests achtereen tweede, vlak achter de Blue Devils (laatste contest, Allentown: Blue Devils 95.100, Carolina Crown 93.950, Phantom Regiment 92.250). Maar er wordt tijdens deze laatste week door alle korpsen nog keihard gewerkt om het hoogst haalbare uit hun shows te halen, dus alles is nog mogelijk…

Vandaag heeft Jan zijn blog nog kunnen updaten en laat hij weten dat hij het nog erg naar zijn zin heeft bij Crown. Er wordt ontzettend hard gewerkt maar Jan lijkt z’n hoofd koel te houden en te genieten van deze prachtige ervaring.

Bij deze wensen we Jan heel veel plezier en succes met de laatste week van zijn seizoen bij Carolina Crown. Uiteraard wensen we ook de vele andere Dutch in DCI-gangers een fantastische afsluiting van hun DCI avontuur.

 

Plaats een reactie