Nog geen reacties

Cultura Marum zoekt vrijwilligers!

Op zaterdag 23 juni zal Cultura Marum plaatsvinden. Cultura Marum is een zomers cultureel evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd rondom de vijver achter het gemeentehuis in Marum, voor en door de verschillende dorpen binnen de Gemeente Marum. Cultura biedt een platform aan lokale en regionale artiesten, verenigingen, kunstenaars, kleine (creatieve) ondernemers en stichtingen.

Het belooft een prachtige editie van Cultura te worden. De programmering is inmiddels rond: er zullen vele acts het podium betreden, er is een Summerfair en er worden workshops georganiseerd. Uiteraard zal ook Showband Marum haar medewerking verlenen door een concert te verzorgen, workshops te geven en bij de stand van de showband op de Summerfair zal een  bijzondere fotoactie plaatsvinden voor jong & oud!

Een evenement als Cultura kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers om het tot een succes te maken. Daarom is de organisatie dringend op zoek naar vrijwilligers die op 22, 23 of 24 juni een paar uurtjes willen helpen! Wil jij ook je steentje bijdragen aan dit prachtige evenement in Marum? Geef je op als vrijwilliger of vraag meer info d0or een mailtje te sturen naar [email protected]!Kijk voor meer informatie op de website van Cultura.

Plaats een reactie