Nog geen reacties

Contest Drachten II

Zaterdag 9 maart vond het alweer het derde en laatste contest voor de CGN championships plaats voor de Intension groepen.

Voor de cadets was dit contest de laatste van het winterguardseizoen 2013. Na een goede show sloten zij hun seizoen af met 68.03 punten, goed voor een 11e plaats in de Cadet Class. De meiden en hun staff kunnen trots zijn op het bereikte resultaat dit jaar!

De Juniors zetten in Drachten een goede show neer. Met 76.63 behaalden zij een 4e plaats. Een flinke stijging in het klassement, wat maakt dat de Finals nog spannend zullen worden in de Junior Class!

In de A-class behaalde Intension A een 8e plaats met 68.21 punten. Het programma op de muziek van Alanis Morisette barst van de energie en al met al weten de meiden ook dit seizoen jury en publiek weer te vermaken!

European X, waar maar liefst acht Marumers aan deelnemen, bleef ongeslagen. Met 82.90 behaalden zij een eerste plaats in de Marching Open Class. Ook Sensation behaalde met hun show a-MAZE-ing een eerste plaats in Drachten.

Aankomende zaterdag, 23 maart vinden de CGN championships plaats in Almere. De kaarten zijn uitverkocht, maar voor wie niet aanwezig kan zijn: via de webcast van CGN zijn alle shows live te volgen. Intension A zal hier om 11.44 uur haar show ‘My Identity’ draaien in de prelims. Uit de scores zal blijken of zij ook ’s avonds in de finals hun show mogen laten zien. Intension Junior laat haar show ‘MenDiNa’ om 16.39 uur zien. Meer informatie is te vinden op de website van CGN.

Langs deze weg wensen wij alle deelnemers veel succes met de laatste voorbereidingen voor Finals en een fantastische afsluiting van het winterseizoen!

Cadets As.jpg

Plaats een reactie