Nog geen reacties

Contest Drachten 2

Zaterdag 15 maart was het dan zover. Contest Drachten 2, de laatste contest voor de Finals.

’s Ochtends werd er nog even hard getraind.  Om tien uur vertrokken de Cadets en de  A’s, en de Juniors gingen om 11 uur naar Drachten. 

Om 12:32 waren de Cadets aan de beurt. Zij zetten een goede show neer: de uitstraling was er en je kon goed zien dat er hard getraind was. Zij  werden met hun show ‘Life lika a Bear’ 12e met een score van 69.71 punten. Bekijk hier een fragment van de show op de CGN Video Vault.

Daarna kwamen de Juniors om 14:10 uur.  Ook zij zetten een goede show neer met hun ‘Together we are strong’. De show kwam goed over en  ze werden 4e met een score van 60.50 punten. Klik hier voor een fragment van de show.

Om 18:10 was 2Xtreme/Intension A aan de beurt met hun show ‘Beauty trough the eye of the Beholder’. De groep zette een goede show neer en de recenties waren lovend. Ze werden 6e met een score van 71.42 punten. De scores in de A-class lagen dicht bij elkaar en het gaat dus een hele spannende Finals-dag worden op 29 maart. Klik hier voor een kort fragment van de show in Drachten.Ook European X, waarbij maarliefst 13 leden van Showband Marum te zien zijn, was weer van de partij. Ze zetten een sterke show neer, een wereld van verschil met WGI Almere zoals hier te zien is. Zij werden 2e met een score van 84,20 punten.

Zaterdag 29 maart is het dan eindelijk zover. De allerlaatste wedstrijd van dit seizoen voor deze groepen, de CGN Championships in Eindhoven. Helaas zijn de kaarten al  uitverkocht, maar hopelijk bent u al in het bezit van kaarten. Tot dan!

 

Verslag geschreven door Eva Wieringa, lid van 2Xtreme/Intension A.

Plaats een reactie