Nog geen reacties

Contest Aalsmeer

Zaterdag 8 februari waren vele Marumers te zien tijdens de CGN contest in Alsmeer. De A-guard van 2Xtreme/Intension had haar tweede contest, en voor veel leden van de showband stond de eerste contest met de indoor percussion unit European X op het programma.

Na eerst nog een uur getraind te hebben vertrok de A-guard met auto’s naar Aalsmeer. Jammer genoeg wel met wat vertraging; een van de auto’s hield er op de Jouster rotonde mee op. Gelukkig waren er lieve moeders die een andere auto regelden. Toen de dames aankwamen in Aalsmeer, gingen ze shows kijken en ondertussen werd het haar gedaan. Ondertussen waren de mannen en vrouwen van European X al druk zich klaar te maken voor hun show “The other side” en om 16:15 uur was het voor hen showtime.  Ze brachten slechts twee-derde van hun show, maar toch werd deze beloond met een 1e plek en 81.45 punten.

Toen EX hun show gedaan had, moest 2Xtreme/Intension zich klaarmaken voor hun show. Om 19:39 uur was het showtime en het was duidelijk dat er hard was gewerkt aan “Beauty trough the Eye of the Beholder”. De groep heeft een goede show neergezet, welke weer erg goed werd ontvangen door het publiek. 2Xtreme/Intension behaalde een 6e plaats met 66.77 punten.

IMG_2529 IMG_2473

Rond half één waren de meeste Marumers weer thuis en konden we terugkijken op een geslaagde dag. Na een kort nachtje gingen zowel 2Xtreme/Intension als European X er weer hard tegenaan en werd er volop getraind.

Op 1 maart reizen we met de Cadets, de Juniors en de A’s van 2Xtreme/Intension, natuurlijk de vloerploeg én European X af naar Almere voor de WGI regional. Hopelijk tot dan!

Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina. “Like” jij deze al?

Verslag geschreven door Daphne Kuipers, lid van 2Xtreme/Intension A.

Plaats een reactie