Nog geen reacties

CBSD Jeugddag groot succes!

Jaarlijks vindt er een CBSD jeugddag plaats, deze wordt om de beurt door verenigingen georganiseerd. Deze keer, afgelopen zaterdag, was DAP Apeldoorn aan de beurt. Om acht uur ’s ochtends vertrok onze bus al. Ondanks dat het zo vroeg was, was het toch al gezellig druk in de bus: het beloofde een gezellige dag te worden!
Bekijk hier de foto’s!!
Het ochtendprogramma stond in het teken van shows. Nadat we waren aangekomen was er ruim de tijd om ons om te kleden en in te spelen. Het weer zat ontzettend mee, en toen we rond tien uur buiten stonden hadden we het al warm. Nadat onze voorganger weg was stelden wij op en begon de parade. De bedoeling was om het centrum in te gaan en op vier pleintjes een kwartiertje te spelen. Op het laatste pleintje hadden we even een korte pauze waarna we weer terug zijn gelopen naar de bus. Even later ging de taptoe van start. Deze begon met DAP Apeldoorn, waarna alle jeugdkorpsen volgden. Het was leuk om al deze jeugdkorpsen bij elkaar te zien.
Na de taptoe gingen de uniformen uit en ging het sport- en spelprogramma van start. Hierbij had je twee onderdelen: een vossenjacht en spelletjes door elkaar. Alles vond plaats in een soort van park. Het hele middagprogramma was perfect geregeld, en toen het was afgelopen zijn we naar het clubgebouw van DAP gegaan, waar al lekkere tomatensoep en broodjes knakworst klaarstonden. Inmiddels was het dus al half zes. Na het eten vond de disco plaats, dit was ook weer zeer geslaagd. Rond zeven uur klonk door de microfoon: SWJK, jullie bus vertrekt zo. Jammer, maar helaas: het zat er alweer op. Het was een top-dag. Heel veel complimenten voor de organisatie!

Plaats een reactie