Nog geen reacties

Bigband & Zo speelt in een uitverkocht Barontheater

Zaterdagavond 11 april vond in het Barontheater in Opende het tweede concert plaats van Bigband & Zo. De zaal was bijna volledig uitverkocht en bezoekers genoten van het concert. “De band is in het afgelopen jaar vooruit gegaan. Ze zijn zekerder geworden. Het was een geweldige avond vol muziek”, zei één van de bezoekers na afloop van het concert. 
Ard Boersma leidde de bezoekers deze avond door de muziek heen. Voor de pauze kwamen nummers als ‘Birdland’, ‘Don’t know why’ van Norah Jones en ‘Clocks’ van Coldplay voorbij. Tijdens de nummers ‘Crazy little thing called love’ en ‘When I fall in love’, werd de band ondersteund door zanger Jack van der Velde van het zangduo Hijacked Jill. Het duo, dat naast Jack ook bestaat uit Antje de Boer, opende het muzikale programma na de pauze met een greep uit hun eigen repertoire. Ze sloten af met het nummer ‘Piano Man’ van Billie Joel, waarbij het publiek vrolijk mee deed.
Hierna volgde nog een blok waarin Bigband & Zo geweldige nummers als ‘Big Spender’ en ‘It don’t mean a thing’ ten gehore bracht. Daarop volgden natuurlijk nog de bedankjes en werd samen met Hijacked Jill afgesloten met ‘Sweet Caroline’, waarbij het publiek ook weer goed van zich liet horen!

Plaats een reactie