Nog geen reacties

Bedankt!

Showband Marum wil graag via deze wijze een aantal mensen bedanken voor alles wat zij de afgelopen dagen hebben betekent voor de vereniging. Zo is het geweldig om te lezen, hoezeer er wordt meegeleefd. De vele lieve reacties op het gastenboek hebben de leden goed gedaan. We hadden niet verwacht, dat er zoveel mensen iets kwijt wilden. Echt geweldig om te lezen.
Foto: Opvang bij het Rode Kruis in Duitsland
We willen ook graag onze vier bus-chauffeurs bedanken. De twee heren van Wiebenga, die op een cruciaal moment de enige juiste beslissing hebben gemaakt, waardoor we allemaal ongedeerd voet konden zetten op Nederlandse bodem. Een verkeerde stuurbeweging en het had anders kunnen aflopen. Maar ook dank voor de twee Duitse chauffeurs, die ons veilig hebben thuisgebracht met een rustige busreis!
We willen iedereen bedanken, die ook maar iets heeft geregeld voor wat betreft de begeleiding, contacten met ouders, regelen van bussen, bellen met de pers, etc etc etc! We gaan niet beginnen met het noemen van namen, maar we weten om wie het gaat!
We willen alle ouders, vrienden en familie bedanken voor het warme ontvangst in Marum! Lekkere soep, lekkere broodjes en fijn om elkaar zo weer in de armen te sluiten!
De organisatie in Italie heeft ook goed gereageerd. We konden zelf de keuze maken, waarvan wij dachten dat het de juiste was! We hopen zo snel mogelijk onze kunsten weer te laten zien in het mooie Italiaanse land!
Natuurlijk mogen we het Duitse Rode Kruis ook niet vergeten. We zijn echt fantastisch opgevangen door deze vrijwilligers. Warme verse broodjes, veldbedden, koffie/thee, een bemoedigend woordje en de afspraak dat we zo lang konden blijven als nodig was. Deze opvang kon niet beter en heeft voor heel wat rust gezorgd bij de leden en de achterblijvers.
Heel wat dankwoorden en al met al hebben deze mensen, samen met de showbandleden, er voor gezorgd dat we weer veilig thuis zijn.

Plaats een reactie