Nog geen reacties

AH Sponsoractie: spaar nu voor Showband Marum!

Showband Marum doet de komende weken mee aan de sponsoractie van Albert Heijn Marum! Klanten krijgen bij elke €10,- die ze besteden één sponsormunt, en iedere munt heeft een waarde van €0.10. Verschillende verenigingen in Marum doen mee aan deze actie, en zo ook de showband!

De sponsoractie duurt maar liefst 10 weken, waarvan de eerste week  inmiddels voorbij is. De geldkoker van Showband Marum is na deze week al voor een mooi deel gevuld maar uiteraard hopen wij dat het aantal munten in onze koker nog fors zal toenemen! Om dit voor elkaar te krijgen heeft de showband heeft ook nog een eigen actieweek in de Albert Heijn. Donderdagavond 31 maart  kunt u in ruil voor de sponsormunten uw boodschappen laten inpakken door leden. Op vrijdagmiddag 1 april zal Music4Kids zich laten zien en horen en ’s avonds zal de jeugdband, SWJK Marum/Opende een spetterend optreden verzorgen in het centrum van Marum!

Waarschijnlijk is onze boodschap wel overduidelijk: Doe al uw boodschappen bij de Albert Heijn en spaar voor Showband Marum!!!

 

Plaats een reactie