Nog geen reacties

AH Sponsoractie: de tussenstand!

De sponsoractie bij Albert Heijn Marum is een groot succes! Vanmiddag stond de tussenstand van Showband Marum al op 3107 munten, een geweldig resultaat!

Uiteraard is dit aantal munten ons niet zomaar aan komen waaien. Afgelopen donderdag en vrijdag waren leden van de showband druk in de weer in de Albert Heijn om boodschappen in te pakken, uiteraard in ruil voor de sponsormunten. Vrijdagmiddag vond de les van onze Music 4 Kids plaats voor de winkel, en zo rond 19.00 uur arriveerde de jeugdband, SWJK Marum/Opende. De jeugd speelde enkele nummers uit het straatrepertoire en daarna was het de beurt aan de ‘grote band’. Ook de showband liet voor de Albert Heijn enkele straatnummers horen zoals ‘Rolling in the Deep’ van Adele, ‘Umbrella’ van The Baseballs en het alom bekende ‘Arsenal’. En wat is nou een optreden voor de Albert Heijn zonder IN de Albert Heijn te hebben gespeeld?! Dus als afsluiter ging de band nog even een rondje toeterend door de supermarkt!

Al met al is de sponsoractie erg succesvol voor Showband Marum! Maar de actie is nog lang niet voorbij, dus blijf ons vooral sponsoren! Iedere munt is immers wel weer €0,10 waard en alle kleine beetjes helpen! Doe dus de komende weken uw boodschappen vooral bij  de Albert Heijn en sponsor Showband Marum!!!!

Plaats een reactie