Nog geen reacties

Aanstaande zaterdag eerste DCN contest!

Het is even wennen voor Marum… Het ODSC zit er nog maar net op of het is alweer tijd voor een volgende wedstrijd. Voorheen deden we, behalve aan het ODSC en (eens in de vier jaar) aan het WMC, eigenlijk niet mee aan wedstrijden. Maar dit seizoen doet Showband Marum mee aan de DCN/DCE competitie en aanstaande zaterdag is de eerste contest!

In Huizen zal voor het eerst dit seizoen de strijd worden aangegaan in de Premier Class met korpsen als Jubal, Beatrix, Juliana en Con Spirito. Extra spannend waar Marum zich tijdens deze eerste wedstrijd zal plaatsen, want dit is toch ons debuut in het drumcorps circuit!

Om 14.30 uur gaat de contest van start met achtereenvolgens de junior-, percussion- en A-class. Om 19.10 uur begint de competitie in de Premier Class waar Showband Marum als 4e zal aantreden, dit zal volgens het draaiboek om 20.04 uur zijn. Om 22.15 uur is de Olympic Retreat gepland.

De line-up voor de Premier Class is als volgt:
Devils (Duitsland)
Calypso (België)
Con Spirito (Joure)
Showband Marum (Marum)
Starriders (Duitsland)
Juliana (Middelburg)
Beatrix (Hilversum)
Jubal (Dordrecht)

 

U ziet het: Nederlandse, maar ook buitenlandse topkorpsen doen mee aan deze contest. Vorige week in Assen was het al erg spannend tussen de vier deelnemers in de Corpsstyle Class, dus het zal zaterdag ongetwijfeld een prachtige avond worden! Kom dus vooral kijken op Contest Huizen.

U kunt vandaag nog kaarten bestellen op de site van DCN, maar ook aan de kassa zullen op de dag zelf nog kaarten te verkrijgen zijn. De contest zal plaatsvinden op Sportpark de Wolfskamer, IJsselmeerstraat 3, 1271 AA te Huizen.

Zaterdag wordt dus een spannende en drukke dag voor de leden en staff! Want voordat we zaterdag naar Huizen afreizen gaan we ’s middags ook nog een optreden verzorgen op Festival De Wilp.

Tevens staat er ’s ochtends nog een showrepetitie gepland, want er moet en kan nog veel worden verbeterd en uiteraard willen we in Huizen zo goed mogelijk voor de dag komen. Het eerste commentaar van de jury is binnen en de eerste aanpassingen zijn in de show aangebracht. Marum heeft de stijgende lijn nu goed te pakken, stukje bij beetje wordt ‘EnRICHment’ steeds beter en meer verrijkt!

Plaats een reactie