Nog geen reacties

Aanstaande zaterdag Cultura Marum!

 

De derde editie van Cultura Marum wordt gehouden op 21 augustus 2010. De voorbereidingen voor deze editie zijn in volle gang. het programma wordt onderverdeeld in een middag- en een avondprogramma, waarbij er voor de bezoeker culinaire mogelijkheden zijn om de overgang naar het avondprogramma te overbruggen. Op het programma staan o.a. de Indian Summerfair, het Open Cultura Podium, Keuper en Gold en een feestelijke afsluiting met Flashback. Het volledige programma wordt in dit artikel verder omschreven.

Het stichtingsbestuur heeft gemeend om het festival in deze 3e editie iets intiemer van opzet te maken. Door een nieuwe indeling van het terrein realiseren we meer contact tussen de artiesten en het publiek. Er blijft echter voldoende ruimte beschikbaar om alle workshops, demonstraties, kinderattracties en kleine optredens in het middagprogramma tot hun recht te laten komen. Verder wordt de mogelijkheid geboden om de gehele middag en avond op het festivalterrein te verblijven. Natuurlijk is er voldoende catering aanwezig maar daarnaast wordt bekeken of het mogelijk is om een grote Marumer picknick of barbecue te organiseren op het festivalterrein.

Het stichtingsbestuur vindt het belangrijk dat er sprake is van een laagdrempelig evenement. Iedereen moet er naar toe kunnen.
Met minder subsidie leek het er op dat dat niet zou lukken. Gelukkig neemt, ondanks de recessie de belangstelling van de Marumer ondernemers toe en sponsoring heeft het mogelijk gemaakt om naast de subsidies, donaties en bijdrage van Showband Marum, de 3e editie te realiseren.

Wij hopen u op 21 augustus te mogen ontmoeten op Cultura Marum 2010.

Plaats een reactie