Nog geen reacties

Aanstaande zaterdag Contest Leeuwarden!!


Aanstaande zaterdag zal Contest Leeuwarden plaatsvinden, de eerste contest waar alle units van Intension aan zullen meedoen!

De Intension Cadets gaan zaterdag om 14.14 uur voor de eerste keer on stage!! Op de Try Out hebben ze al laten zien hoeveel plezier beleven tijdens hun show ‘Get On Stage’ en hoe ver ze al waren. We zijn inmiddels alweer enkele weken verder dus in Leeuwarden zullen ze ongetwijfeld een prachtige show laten zien!

Intension Junior heeft haar eerste contest er al op zitten, op Contest Drachten I  behaalden zij een nette 4e plaats met 55,5 punten. Maar ook de Juniors hebben niet stil gezeten, ze zijn erop gebrand om in Leeuwarden weer een dijk van een show neer te zetten. En dat kan, want het programma ‘You’ zit goed in elkaar en er is de afgelopen tijd hard gewerkt en veel gecleaned!! Om 16.33 uur is het showtime voor de leden van Intension Junior!

Intension A stond twee weken geleden nog in Aalsmeer op de contestvloer. Met 74,0 punten behaalden zij een 2e plaats. Maar de concurrentie is groot, daar zijn de leden en staff zich van bewust. Dus de meiden hebben er na Aalsmeer alweer heel wat trainingsuren (en natuurlijk de nodige spierpijn en blessures..) opzitten! Sommige gedeeltes van de show zijn aangepast naar aanleiding van de jurytapes en ‘Earth’ wordt verder uitgebouwd, gecleaned, en al met al alleen maar mooier…. Om 20.35 uur zal Intension A de vloer betreden. Het zal gegarandeerd weer een spannende avond worden, hopelijk houden ze hun zenuwen in bedwang en blijven ze in de top van de A-class!

Bij deze wensen we alle units veel succes!! De leden van Intension hopen natuurlijk op veel support tijdens de contest, dus kom kijken!

 

CGN Contest Leeuwarden
12 februari 2011
Sporthal Kalverdijkje, Kalverdijkje 77a,
8924 JJ Leeuwarden
Tickets: €11,-
Meer info en ticket voorverkoop: www.colorguard.org/nl

Plaats een reactie