Nog geen reacties

Aanstaande zaterdag CGN Finals!

Het einde van het winterguardseizoen is in zicht! Zaterdag vinden de CGN Championships plaats in Eindhoven. De afsluiting van een geweldig seizoen…

Intension heeft met “The Unexpected Day” de hele winter door fantastisch gepresteerd. Na een geweldige start in januari met meteen een 1e plaats en promotie naar de Open Class is de stijgende lijn niet meer weg geweest. De imponerende show maakte iedere keer weer indruk op publiek en jury. Tijdens alle CGN contesten heeft de groep een 1e plaats weten te bemachtigen, en op de WGI European Regional in Almere wisten ze zeer verdienstelijk 2e te worden achter The Pride Open.

Komende zaterdag is het erop of eronder tijdens de CGN Championships in Eindhoven. De voorsprong op The Pride A en Passie A is redelijk groot, maar je weet maar nooit! Niets is zo onvoorspelbaar als winterguard zeggen we wel eens… Er is dan ook nog hard getraind afgelopen week om het beste van het beste naar boven te halen. De meiden zijn erop gebrand om de CGN kampioensvlag, die nu zó dichtbij is, mee naar Marum te nemen.

Intension moet zaterdag om 11.28 uur de vloer op voor de Open Class Prelims. Afhankelijk van de behaalde score en ranking in de prelims zal Intension dan tussen 20.45 en 21.10 uur tijdens de Open Class Finals voor de allerlaatste keer met “The Unexpected Day” op de wedstrijdvloer verschijnen.Een show met veel lading en emoties. Niet alleen op de vloer maar ook daarbuiten. Want wat heeft de staff een fantastisch product weten te brengen, en wat heeft de jonge groep toch een topprestatie geleverd en hard gewerkt!

Intension Junior zal met hun show “Contrast” ook weer hoge ogen willen gooien in Eindhoven. De jonge meiden hebben weer hard getraind en zijn zeker klaar voor de Finals. Gedurende het seizoen behaalden ze ieder contest weer betere scores en de Juniors gaan er dan ook alles aan doen om in de top van de Junior Class te eindigen. Om 16.27 uur is het showtime en zal “Contrast” voor de laatste keer worden uitgevoerd tijdens de Junior Class Finals.

Onze leden van de indoor percussion groep European X zullen ook in Eindhoven te zien zijn. Om 10.20 uur zullen zij met “Jump.. Bounce.. Boing” tijdens de Prelims in volle vaart op de vloer verschijnen. De show is na Contest Drachten nog flink veranderd en verbeterd, maar de concurrentie is groot, dus we zijn benieuwd! ’s Avonds zal European X, afhankelijk van de Prelims-score, tussen 19.50 en 20.30 uur hun allerlaatste show van het seizoen brengen tijdens de Marching Open Class Finals.

Langs deze weg willen we alle groepen ontzettend veel succes wensen op de CGN Championships aanstaande zaterdag!! Ook de vloerploeg wensen wij veel succes, want ook zij hebben een heel drukke Finalsdag voor de boeg. Voor verschillende units leggen en vouwen zij als echte origami-kunstenaars de vloeren, succes!

De contest is live te volgen via de webcast van CGN. Op de site staat ook alle informatie over het programma en de scores. Daarnaast zullen we tussen de hectiek van de finalsdag door proberen ons Twitter-kanaal regelmatig te updaten.


CGN Championships 2012
Indoor Sportcentrum
Theo Koomenlaan 1
5644 HZ Eindhoven
Aanvang: 9.00 uur
Tickets: voorverkoop gesloten,
kaarten aan de kassa verkrijgbaar
Kijk voor meer informatie op www.colorguard.org/nl


Plaats een reactie