Nog geen reacties

Aanstaande vrijdag Open Repetitie!!

Aanstaande vrijdag is de Open Repetitie van Showband Marum! Op deze manier kan het showoptredensseizoen op een gezellige manier worden afgesloten en het nieuwe seizoen goed worden begonnen! De gehele avond zijn familieleden, vrienden, Marumers, muziekliefhebbers en andere geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen in de keuken van de vereniging!

Zowel de showband als de jeugdband zullen zich presenteren bij de open avond. Om 18.30 uur begint de repetitie van SWJK, het jeugdkorps waar de jongste showbandleden in actief zijn. Hierna zal tussen 19.30 en 21.30 uur de showband repeteren. Bij beide open repetities geldt; iedereen die dat wil, mag meespelen! Want Marum zoekt voor het komende optredensseizoen nog nieuwe brass-, guard- en slagwerkleden, en ook aan jeugdleden hebben we nooit genoeg!! Schroom niet, kom langs en speel mee!

Aan het eind van de repetitie zal de huidige groep leden nog één keer de showmuziek van Moz’Art spelen, want afgelopen zaterdag was het allerlaatste showoptreden van het seizoen, wat dus het betekent dat het programma Moz’Art niet meer te zien zal zijn op de taptoe- en wedstrijdvelden. Maar vrijdag is dus nog één keer de prachtige muziek van Mozart ‘in het Marum-jasje’ te horen!

De avond eindigt niet na de repetitie, maar alle aanwezigen zijn uiteraard uitgenodigd om na de repetitie gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje!

Graag tot vrijdag in Ons Centrum, Kruisweg 30-32 te Marum!

N.B. De guard zal niet trainen tijdens de Open Repetitie vanwege de programma-release van Intension 2012. Maar ook bij de guard zijn nieuwe leden van harte welkom! Geïnteresseerden kunnen altijd even contact opnemen of gewoon bij een van de trainingen komen kijken, iedere maandag van 20.00 – 22.00 uur in de gymzaal aan de Sportlaan te Marum.

Plaats een reactie